Milieu

Realiseer een betere omgeving door het inzetten van Biosa. Nooit meer geur overlast van uw huisdier of in de stal. Nooit meer troebel of blauw alg in uw vijver of meer.

Biosa kan helpen een gezondere en schonere omgeving te realiseren. Dit in vijvers en meren, maar ook in de stal of verontreinigde bodem. Blauw alg is een steeds terugkomend probleem in de Nederlandse wateren. Aqua biosa samenwerkend met de BioReco kan helpen dit te voorkomen of te elimineren. Lees hier hoe dat gaat.
In de zomer worden veel vijvers en meren troebel. Dit betekent dat men de vissen niet meer kunt zien en krijgt men de indruk dat het water vies is. Met Aqua Biosa is dit probleem op te lossen en zelfs in suituaties waar er veel modder op de bodem van de vijver is beland is dit terug te dringen met een beetje geduld. Deze modder belemmert vaak de plantgroei waardoor er onvoldoende zuurstof in de vijver kan treden. Het leven sterft langzaam af. Aqua Biosa doet zijn werk gestaag door de modder op te eten en de natuurlijke balans te herstellen.

 

natural-pond