Probiotica aronia

Probiotica Aronia heeft een volle en frisse smaak. De Probiotica Aronia variant is geproduceerd met biologisch sap van de aronia bes, zwarte bes en bosbes. Daardoor heeft Vita Biosa Aronia een frisse en volle smaak. Probiotica Aronia heeft zijn rode kleur en aroma aan deze bessen te danken. Door Probiotica Aronia te mengen met water of een smoothie, is het gemakkelijk te drinken. Probiotica Aronia bij voorkeur op nuchtere maag drinken.

 

Vita Biosa Probiotica Aronia 100% biologisch gecertificeerd

De 19 kruiden in Probiotica Aronia zijn van biologische teelt. Na fermentering is Vita Biosa Probiotica Aronia suikervrij. Vita Biosa Probiotica Aronia bevat bacterie culturen. De dagdosering van Vita Biosa Probiotica Aronia (ongeveer 25ml) bevat 2,5 miljard melkzuurbacteriën. Vita Biosa Probiotica Aronia met 7 micro-organische culturen is een krachtige kruidendrank met een aangename smaak. Probiotica Aronia is glutenvrij, lactose vrij, alcoholvrij, histaminevrij en bevat geen conserveringsstoffen. De natuurlijke lage zuurgraad zorgt dat Probiotica Aronia 2 maanden na opening houdbaar blijft. Mits het in de koelkast (max. 8°C) staat.

Probiotica Aronia bevat 7 Micro-organische culturen

  • Lactobacillus acidophilus LA5®
  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB12®
  • Lactobacillus paracasei subsp. paracasei L.casei 431®
  • Streptococcus thermophilus,
  • Lactococcus lactis subsp. lactis,
  • Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
  • Leuconostoc pseudomesenteroides

Aronia

Aronia is de botanische naam van de appelbes. Aronia bessen zijn een bron van vitamine A, C, E en K, bèta-caroteen. Bevat o.a. kalium, mangaan en ijzer.

Zwarte bes

Bevat antioxidanten en wordt ook verkocht als superfood. Bevat vitaminen B1, B2, B5, B6, C en E. De zwarte bes bevat ook mineralen calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium.

Bosbes

De bosbes bevat antioxidanten en vitamine C.
Er wordt momenteel veel onderzoek verricht naar de werking van bosbessen.

Te verkrijgen in:

  • Probiotica Aronia – 0,5 liter
  • Probiotica Aronia – 3 liter Bag-in-Box

Vita Biosa Probiotica produkten

Lees uitgebreide informatie

Informatie betreffende allergieën en intoleranties

Indien u allergisch of intolerant bent voor de ingrediënten van Vita Biosa Aronia raden wij u af dit produkt aan te schaffen of te gebruiken. Lees eerst het ingrediënten overzicht.
Vita Biosa Aronia is een kruidendrank, geen medicijn.Raadpleeg uw arts indien u lichamelijke klachten heeft, bij problemen met uw darmen of immuunsysteem, zwanger bent of borstvoeding geeft.